About me


Zovem se Morana, '88. sam godište i živim u Rijeci (u, imo, najljepšem gradu na svijetu kojeg nebi mijenjala za ni jedan drugi..*lokal-patriotski mode ON*). Moja prva, materijalna, ljubav su knjige. Druga je kuhanje. A treća je kozmetika :) Daleko od toga da imam jednako znanje o kozmetici kakvo imam o knjigama i/ili kuhanju (ozbiljno..tu bez lažne skromnosti i bez pretjerivanja mogu reć da o književnosti znam dosta, pa ako vas bilo što zanima (od preporuka pa nadalje), let me know). S druge strane, o kozmetici ne znam niti približno toliko puno. Ali učim, polako. A to je na kraju krajeva najbitnije, jelda? Mislim, meni je. :kava:
Htjela sam napisati više osobnih stvari ovdje, ali ne znam niti odkuda da počnem niti što da napišem. Možda da samo napišem da studiram kulturalne studije na filozofskom u Rijeci? Ili to da imam psa? Ili to da muku mučim s kilogramima već godinama (doduše, prije nisam imala razloga da se mučim s tim, ali sad bome imam)? Ili bi, možda, trebala napisati da vjerujem da sam našla ljubav svog života (neću napisati "srodnu dušu" jer ne vjerujem u sam koncept toga, a kamoli da smatram da svatko ima svoju...možda ima, kada se "planeti poslože"). Možda bi, kao osobna stvar kojom me možete pobliže upoznati, dobro došla i informacija kako imam kolekciju od preko 500tinjak knjiga? Od koji sam dobrih 80% pročitala (barem) jednom.
Evo, ne znam. Možda je i sve ovo dovoljno. Za slučaj da nije, slobodno vi mene pitajte :)
p.s. Svi recenzirani proizvodi su kupljeni mojim novcem i za osobnu upotrebu. Ako neki od njih ne bude u toj kategoriji, naznačiti ću to u postu.
LP

0 komentari: