utorak, 26. ožujka 2013.

New IN i Soon IN

Rant of the day: 
Iako je trebala biti lijepa, ova večer je propisno uništena :( Tako mi i treba kad imam dragog u HGSS-u. :(
Sad se samo nadam da će naći osobu koja je nestala :drži fige:

Music theme of the day: 


Stiglo :) :

Miyu: Pure & Care hidratantna dnevna krema (za normalnu i mješovitu kožu te kožu sklonu nepravilnostima), Miyu pasta za depilaciju s kamilicomAquaC hidratantni fiziološki sprejAntiAc Intense

Green Girl - prirodna kozmetika: Touch my skin maska za lice (sastav: roza glina, biljno ulje avokado, biljno ulje suncokret, aloa vera, hijaluronska kiselina, glicerin, alantoin, dekspantenol, hidrolat lavanda, ružmarin verbenon i prirodni konzervans) - svaka maska se radi individualno za potrebe kože naručitelja), My Own Gentleman ulje za čišćenje lica

Lookfantastic: Natio Mineral loose foundation - Beige Sand i poklon britvica, naravno

Yves Rocher: Piling od koštica marelice, 3 u 1 olovka za oči (boje - alabaster i zelena) i poklon Moment the Bonheur parfem (jako lijepi nježni cvjetni miris..iako je moj dragi rekao da mu smrdi na tučeno cvijeće, ali on i nije neko mjerilo)


Max Factor Eye Brightening maskara (sad sam, ko pokemone, skupila sve..jako volim ove maskare..baš jako), Essie Matte about You lak za matirajući efekt, Golden Rose Jolly Jewels 108, Golden Rose Rich Color 28, Golden Rose Jolly Jewels 101 (krasan, krasan, krasan!!), Golden Rose Ceramic 103 (ovaj je bio poklon uz kupnju), Essence That's what i mint! (jer ga svi kupuju pa moram i ja), Essie Turquoise & Caicos (u biti sam išla po Mint Candy Apple, ali ovaj mi je 10 puta ljepši bio)

 Forever Young UK: Lactic Acid Peel (10%tni, u paketu se dobije Lactic Peel 30ml, Neutralising Gel 65ml, Aplicator Brush i instruction sheet), Post Peel Moisturising lotion and Sunscreen, Alpha-Clear Mandelic Acid & Orangewater clarifying toner


I napokon - zalihe: My Skin blazinice (male 2x i velike), Aussie Moisture šampon za kosu (da i ja probam to čudo :)), čaj od sjemenki lana, BioBaza krema za stopala, Wella ProSeries maska (najbolja maska ikad, moja zla i bezobrazna kosa ju jako voli), John Frieda Frizz-Ease šampon (za ravnanje..izravna mi kosu taman toliko da je ni vrit ni mimo - ni ravna ni kovrčava a bome ni valovita nego blje, ali je meka, glatka i, ono što je najbitnije, nije frizzy)


 U iščekivanju :) :

 Feelunique: Bio-Oil 
E-bay: Essie In the cab-ana i zalihe Poshe-a :)

Sleek: iDivine palete Ultra Matte V2 i Oh So Special
Feelunique: Rimmel Kate Lasting Finish ruž (boja 20) s feelunique-a.


Sutra stiže još Yves Rochera (jako sam ljuta na City Ex i sigurno ću ubuduće sve pakete s koje budem mogla preuzimat na kioscima Tiska (točnije, na jednom kiosku..i to na onom na kojem tete koje rade čim me vide vade 2 Ronhill superlighta i zeleni Orbit :) <3), a uskoro bi trebao stići paket Introverts Cosmetics od drage Babushke, par stvari od Kemiga, već na forumu spomenuti poklon od L'occitanea i još nešto što je na pošti (a nemam blage veze što bi to moglo bit), ali sva sreća pa imam prijatelja poštara pa sam njega poslala po to :) Moj "standardni" poštar me psuje.
Siroče :(

Nego, ako itko želi recenzije od ičega tu kupljenog, let me know :)

So long
Morana

10 komentari:

Mel kaže...

Laaaaaajkam sveee :DDD
Ajmo redom :D Miyu sprej je valjda jedini koji meni nije odgovarao jer mi je lice pocrvenilo ko paprika :/
Morat cu i ja nesto naruciti od Starlete kad ju svi toliko hvale :D
Wilkinson britiva je odlicna ja sam ju takoder neki dan dobila u paketu s lookfantastica!
Wella maska mi je odlicna, skoro pa ista kao i ona moisture koje nigdje vise nema -.-
Bio oil me razocarao :( od jednog nanosenja mi je iskocilo masu pristica na celu :(

Killer Queen kaže...

drago mi je :)))

Ja sam danas probala miyu sprej i super mi je bio. Koža mi je baš bila meka nakon što sam ga stavila. Nije se zacrvenila ni niš.
Žao mi je što je tebi tako. :(

A za bio-oil... Šteta :( Ja ću vidit kako će to bit, iako ga nemam namjeru stavljat na lice nego na ožiljke od operacije (i na ovaj veliki, i na ove od infuzije na vratu i drena na trbuhu).

Btw, ovu Wella masku nebi mijenjala za ništa. Ikad više. Kosa mi je fenomenalna od nje. <3 A moisture nisam nikad probala. Možda i bolje jer bi patila za njom ko i ti.

eyedetoxx kaže...

Predivno si se ponovila :))

Jedva čekam recenzije, posebno preparative i lakića :)

Killer Queen kaže...

Tenkju ;)

Ajoj..recenzije za lakove. Sa mojim čevapima od prstiju :O :D
Ali bit će, bit će...:))

miss burleska kaže...

Ojjj ima li kraja!*-* Bome si se fino ponovila ovih zadnjih dana :-) Mene najviše zanimaju recenzije Forever Young i Green girl proizvoda al eto za to treba vremena kako bi se adekvatno mogli testirati i donijeti sud. Nema veze, pričekat ću :-D

Killer Queen kaže...

Bome će trebati vremena. :/
Iako, sad sam očistila lice s My own gentleman i diiivno je! i tako lijepo miriši da ne želim da ikad prestane :D

Stay tuned ;) :*

Mel kaže...

Ako želiš mogu ti poslati Bio oil, jednom sam ga isprobala, ne da mi se ni ici u postu i prodavati nekome za sicu :D za oziljke ce vjerovatno biti dobar.

scarfs kaže...

Svašta si si ti kupila. Najviše me zanima recenzija za Bio oil i ožiljke i za Starletine proizvode.
I super šta mogu komentirati i na tvom blogu

Killer Queen kaže...

uf, za bio oil neće to tako skoro pošto najprije treba stić a onda ga treba koristit neko vrijeme. a za starletine proizvode..to će vjerojatno bit malo brže pošto sam već počela koristiti ulje za čišćenje, a i masku sam namjeravala danas probat al imam temperaturu tako da niš od tuša/pranja kose/maske. -.-'

Killer Queen kaže...

pa ako nije problem, šalji :D al daj da ti bar nešto love dam..bed mi je ovako besplatno uzimat :( :*

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.