ponedjeljak, 15. travnja 2013.

Palmer's Cocoa Butter - Purifying Mask (*recenzija*)

Vratimo se mi s "na što je Morana posljednje potrošila pare" teme na maske. Jer ih ima milion i ovo je jedini način da se natjeram da ih isprobam prije nego im istekne rok trajanja ili tako nešto. 

Fun fact of the day:

 Nema je..današnji dan je vrlo plain, ali ja takve volim. Uživala sam u pospremanju, stavljanju robe na sušenje, pranju kreveta mistera Manekena...valjda me Sunce lupilo u glavu.. No svejedno, obožavam ovakve dane, ovu temperaturu i Sunce. Da barem ljeto nikada ne dođe :( 

Music of the day:




Dakle..zvijezda ovog posta je Palmer's Cocoa Butter Purifying Mask 
Stigla mi je nedavno s Feelunique-a. Cijena je 5.95 funti, a dolazi u količini od 120g.

 

Sastav je ovaj:


No, za slučaj da se ne vidi dobro, tu je tablica s CosDna s prvih 11 sastojaka.



Uglavnom, (u ovom trenutku sam se sjetila da nisam slikala kako maska izgleda pa sam opsovala boga zaboravnog samoj sebi i otišla ju slikat...), maska je dosta guste strukture (ali se da lijepo razmazati), bijele boje i izgleda ovako:



*rant mode ON* Moram također napomenuti da ima miris poput kreme za sunčanje što je odmah rezultiralo mojim napadajem plača (tetka uskoro dolazi u posjet, čini se) jer me taj miris podsjetio na moj Pag i ona predivna ljeta koja sam tamo provodila - sada odem na dva tjedna jer si više ne mogu priuštit (prokleti faks i prokleti kilogrami zbog kojih ne mogu uživati preko ljeta kako spada). *rant mode OFF*

Maska na mom snobovskom licu i snobovskoj koži (za pojašnjenje, klik na link) - snobovska kosa je bila opet zrela za pranje :


Maska se drži oko 10tak minuta, tijekom kojih se osuši i stvrdne i ide na živce ali dobro :)
Dosta se lako ispire, iako sam ja to obavila pod tušem jer mi se neda lokve po podu radit.

Moram priznat da nisam puno dobila s ovom maskom..lice jest glatko, ali ne primjećujem da je išta čišće nego inače. Uglavnom, "ni vrit ni mimo". Ocjena 3/5. Ima lijep miris, lijepo se razmazuje, dosta se lako skida i lice bude glatko nakon nje. Osim toga, niš posebno. 

Za kraj bih se zahvalila dragoj Introvert Cosmetics koja se ponudila i na kraju mi poslala novi Clay Golem nakon fijaska s prethodnim . Ovaj put je priča bila potpuno drugačija i jako mi je drago što sam uspjela na kraju isprobati masku kako spada..tako da će nova recenzija (pokušaj drugi) stići uskoro :)

Ostajte mi pametne, lijepe i drage. :*
Morana


5 komentari:

miss burleska kaže...

Gledala sam tu masku al sam i sama nekako došla do zaključka da je ni vrit ni mimo i da mi ne treba. Iskustvo sa dosta promašenih proizvoda nekad bude i korisno jer lakše prepoznajem isti :-D

eyedetoxx kaže...

Luda si za maskama kao i ja :D

Nego, imam nešto za tebe, više na linku
http://eyedetoxx.blogspot.com/2013/04/liebster-nagrada.html

Killer Queen kaže...

Sređeno :D

Killer Queen kaže...

Viš kako si ti pametnija od mene :D Ja moram glavom kroz zid svaki put :D

Mel kaže...

snobice! čim je jeftino ne valja ti....

hahahah :*

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.