utorak, 16. travnja 2013.

Liebster Award Q&A :)

Evo, pošto me draga Dear Skin nominirala i postavila par pitanja, red je da i odgovorim na njih. Iako ne mogu nastaviti "niz" nominacija jer sve cure koje čitam su već sigurno nominirane..
No dobro..*ubaci HDZ-ovu krilaticu*:




Pitanja koja je postavila Dear Skin i moji maštoviti odgovori na njih :):

1. Što misliš o čupanju obrva?

Ajoj :D Mislim sve najbolje o čupanju obrva :D Moji bodulski geni su me obdarili gustom kosom, dobrim zubima i guuustim obrvama :D Tako da je kod mene čupanje obrva "a must". Iako mi je grozno vidjet prepočupane obrve. Ja ih čupam taman toliko da ne izgledam ko Stipe Mesić :kava:

2. Koja je posljednja knjiga koju si pročitala?

Hm...Polusvijet - Zima od Roda Reesa. Zanimljiv cyber - fantasy roman u 4 djelova...sada čekam 2. po redu..i nestrpljiva sam. 

3. Nabroji tri stvari koje bi ponijela sa sobom da moraš na pusti otok bez civilizacije?

Vodu, hranu i knjige. I kada nisam na pustom otoku, to su tri stvari bez kojih ne mogu nikako :) 
A za slučaj da se nebi nikako mogla spasiti s tog otoka, onda bi sve tri stvari zamjenio jedan pištolj pun metaka..da si skratim muke. 

4. Što najviše voliš jesti?

Ajoj :D Još jedno super pitanje :D Najdraže jelo mi je pašticada :) Ali ako gledam generalno, npr. koju namirnicu najviše volim jesti, onda bi to definitivno, bez konkurencije bio sir :)

5. Kakav stil kod odjeće a kakav kod kozmetike preferiraš?

Hm..kod odjeće bi to bio slojeviti stil :D Uvijek sam sva u slojevima :D I najčešće sam u tamnim bojama..ništa kričavo, drečavo i nikako ne bijelo :O 
Što se kozmetike tiče..pa ne znam. Ovisi o danu i prigodi. Ako idem na kavu, neću se natrackat bogznakako (ako i uopće...ako mogu na kavu u piđami i šlapama, mogu bome i bez šminke). Za neke izlaske i tako to, onda mi odgovara jača šminka. Ali generalno preferiram 'no make-up make-up' i više volim naglašavati oči nego usne :)

6. Odakle si?

Iz Rijeke. Born and raised <3

7. Koji kozmetički proizvod te najviše veseli?

Puderi i palete sjenila :) Ne mogu se odlučiti između toga dvoje :) 

8. Koji je najskuplji kozmetički proizvod a koji najjeftiniji koji si kupila/dobila?

Mislim da je najskuplje bilo Ultranježni hidratantni fluid od L'occitanea (nije tako strašno), a najjeftinije definitivno Essence Fix&Matte! Translucent Loose Powder :)

9. Omiljeni film?

Neki to vole vruće <3 Bez konkurencije najbolji film ikada :)) Pogledala sam ga barem 30 puta..i uvijek kada sam loše volje pogledam barem nekoliko scena da se razveselim :)

10. Baviš li se sportom, ako da, kojim?

Ne :D Bavila sam se odbojkom, rukometom, streljaštvom i jedrenjem u osnovnoj i srednjoj školi. Iako bi voljela baviti se nečim..ali za to treba najprije kile skinut. 

11. Koju boju kose imaš?

Trenutno ovakvu s crvenim odsjajem (bila sam dvije godine crvena, tako da to izbija sad stalno), a prirodna boja je neka pepeljasto smeđa (mišja :D)


This was fun :)) Ja bi opet :(

Dugo nisam pisala postove pa su me svi zaboravili :((( Ali novi je u pripremi..;) 

Ostajte mi pametne, lijepe i drage :*
Morana

6 komentari:

phazing kaže...

"No dobro..*ubaci HDZ-ovu krilaticu*"

Umirem hahaha :D

Mama Šminkerica kaže...

Aaaaaa, ja te tek danas otkrila! :) Doduše, ja sam odnedavno u ovom blogić svijetu, pa svaki dan nekog novog pronađem i to me baš raduje. :MNOGA SREĆA: ;) I superiška su mi ova tagiranja, mene su dvi kolegice iz Srbije tagirale i to mi je komedija, super su cure! Kad uvatim vrimena i riješim sve postove koje imam trenutno sejvane u glavi, ja ću isto napisat ovakav postić. :D

Mama Šminkerica kaže...

da, da, ovo je vrh!!! ;)

Killer Queen kaže...

bitno da smo se našle :)) ;)

eyedetoxx kaže...

Hahahha, fenomenalni odgovori :)

Sad znam punoo više o tebi <3

Mel kaže...

Streljaštvo <3
Oduvijek sam htjela naučit pucat haha :D

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.