srijeda, 17. travnja 2013.

*Right 'Till The End*



Ovo će biti kratak i turoban post koji nema apsolutno nikakve veze s kozmetikom.

Pred pola sata saznala sam da mi je najbolja prijateljica iz srednje umrla. Naravno da je u pitanju prokleta boleština koju i moja mama ima nesreću imati. I sad mi dođe da lupam glavom o zid i pitam se, dobro, što se događa?
Ne sjećam se kada sam zadnji put čula neku lijepu vijest, a i da dobijem najljepšu vijest na svijetu, ni ona nebi mogla poništiti sve ove loše koje se nakupljaju svakodnevno. Jer eto tako. C'est la vie.

Pa je*em ti i život takav kada te sa svih strana te proklete boleštine vrebaju i samo čekaju da te zaskoče. I onda mi se počne činiti da je to stvar čiste sreće...hoće li baš tebe 'odabrat' ili ne.
Jer moja Andrea je bila (u p.m. i ovo "bila") dobra, pametna, bavila se sportom, pazila na prehranu i bila odličan student medicine. Koji dio nje ili njenog načina života je odgovoran za ovo? Ne vjerujem u Boga pa taj faktor isključujem odmah. Genetska predispozicija? S 24 godine? Ili čista sreća tj. nesreća.

Proklete boleštine.

Čuvajte se, cure.

Ostajte mi ZDRAVE, pametne, lijepe i drage :*

(Andrea, hvala ti na smijehu, ramenu za plakanje, potpori i prijateljstvu. Ma..hvala ti na svemu! Ponosna sam što sam te poznavala. :*)

18 komentari:

Voodoo Blonde kaže...

Moja sućut :(((

Mama Šminkerica kaže...

:'(

Mel kaže...

:(( Rasplakala sam se u sekundi jer vjeruj mi znam kako se sad osjećaš, moja prijateljica je umrla prije 2 godine. Primi moju najiskreniju sućut :* drž se :*

Killer Queen kaže...

a Mell moja :( žao mi je zbog tebe..i tvoje prijateljice :(
i hvala...:*

btw, cijeli dan me zivkaju ljudi i mnogi se pitaju kako mogu biti na fejsu i na forumu i smijat se i ne znam šta...ne znam, možda sam ja čudna, ali ne mogu drugačije. :/ ako se prepustim mislima, tek onda sam naje*. a, ako ništa drugo, moram zbog mame biti jaka. k vragu i sve to skupa.

Killer Queen kaže...

Hvala, Maro :*

Starleta kaže...

:( baš mi je žao.
Jako puno loših vjesti u zadnje vrijeme slušam :(

Samo ti budi i na forumu i fejsu i blogu, što god ti paše. Nije uvjek idealna varijanta zatvroti se u sobu i plakati.
Svako se sa tugom nosi na svoj način. A briga te što netko drugi o tome misli.
Drž se...

Mel kaže...

Ako ti je tako lakše, onda neka tako bude. Nečija osuđivanja i propitkivanja o tome kako podnosiš ovu situaciju trenutno nisu bitna. Ja sam tad totalno otupila i pogubila se ,ali kasnije te to sve stisne pa ti nahrle sve emocije x100000 intenzivnije, a poslije... nekako preboliš i pomiriš se, kao i sa svime u životu :) odboluj to kako ti umiješ i znaš da tebi trenutno odgovara.

eyedetoxx kaže...

:( moja najiskrenija sučut :(

zaista ovaj tjedan nisam čula apsolutno nijednu dobru vijest ali ovo je..bez riječi....drži se draga,ako išta trebaš znaš gdje se možeš obratiti :(

phazing kaže...

Jako mi je žao :(
Jedna bliska prijateljica moje obitelji se po drugi put bori s tim gadom, ali brojke joj nisu naklonjene :(

Nadam se da je tvoja prijateljica sad na ljepšem mjestu, a ignoriraj ono što ti drugi govore. Ti znaš koliko ti je ona bitna, a vjerujem da i ona to zna.
Drži se <3

Tamelie kaže...

Žao mi je!
Život nas nekada zaista zna posrati i spustiti i zabiti na dno dna. Ne mogu uopće pojmiti kako se osjećaš, niti prodavati "sve se događa s razlogom" spiku, ali mogu reći da sve što treba da radiš da se osjećaš bolje - radi.
Drž se!

miss burleska kaže...

Sva sam se naježila... drži se i sigurna sam da će ona zauvijek ostati u tvom sjećanju.

Killer Queen kaže...

Ma, nije mi do mozga još došlo, mislim.. Znam da je ružno od mene, ali nisam mogla podnjet ni na sprovod otić (iako je bilo poželjno da ne dođem jer je bio samo za obitelj)...

Iako mi je zlo kada se sjetim..a kada sam vidjela osmrtnicu sam počela povraćat..na licu mjesta. Dobro da sam doma bila :kava:

Killer Queen kaže...

Jelda? Samo tuga i tuga okolo...strašno.

Ma da...nosim se s tim kako znam i umijem..a i ne mogu si priuštiti biti u klincu..:(

Killer Queen kaže...

:(

Hvala ti, draga.
I držim fige za tu ženu..Andrei su brojke bile naklonjene, pa gle sad. :(

:*

Killer Queen kaže...

Hvala ti puno puno...:*

Jako mi puno to znači :*

Killer Queen kaže...

Hvala ti!

Već sam gore napisala da si ne mogu priuštiti da se slomim..kada za to bude vrijeme i prilike, onda ću se propisno raspast. Za sada moram to držati pod kontrolom jer mi nema druge.

Killer Queen kaže...

Hvala ti :*

Mel kaže...

Razumijem te, i ja sam na sprovod otišla u zadnji tren. Tek tad je sve nekako postalo stvarno. Ako trebaš s nekim pričam javi se slobodno :) drži se :*

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.